דף הבית » מתכונים » שניצל עגל ווינאי מאת קובי אדרי!

שניצל עגל ווינאי מאת קובי אדרי!

  • קטגוריה: בקר
  • סוג מתכון: ארוחות בכמה דקות
  • זמן הכנה
  • דרגת קושיקל

אופן הכנה

– ראשית דואגים שהקצב או אתם תדפקו את השניצל שיהיה דק מאוד(בטיגון הוא מעט מתכווץ וחוזר לעובי שאמור להיות)

– בקערה מערבבים את הביצים החרדל והמלח

– מכינים קערה עם קמח

– ועוד קערה עם פירורי לחם לבן

– טובלים את השייטל בקמח ומנערים מעט

– מעבירים לביצה ואז לפירורי הלחם,שימו לב לא להדק עם הידיים מידי צריך שהמעטפת תישאר אוורירית

– מטגנים בשמן עמוק עד שהשניצל מתנפח ומזהיב

– מעבירים לרשת סינון או לצלחת עם נייר סופג

– מגישים חם

בתאבון!

 

הרכיבים

– קילו שייטל/סינטה/כתף 5 חתוך לרצועות דקות כמו פילה שדופקים עם פטיש

– 4 ביצים

– כפית מלח

– כף חרדל

– קמח

– פירורי לחם לבנים פשוטים

– שמן עמוק לטיגון