בקערה מוסיפים את כל הפרודוקטים של המרינדה מערבבים הכל יחד פרט ל 2 כוסות מים ומורחים על האסאדו עם הירקות ושמים כמה ענפים של טימין .
מוסיפים 2 כוסות מים חמים בצידי הסיר
(לא על הבשר) מכסים את הבשר בנייר אפייה רטוב ונייר כסף וסוגרים עם מכסה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות למשך 45 דק ולאחר מכן מורידים ל170 מעלות למשך שלוש שעות .
לאחר מכן מוציאים את הניירות שעוטפים את הבשר ומחזירים את הזיר חשוף לשיזוף למשך 15 דק על 200 מעלות .
וזהו הסיר מוכן ואפשר להגיש לאורחים 😉
דגשים חשובים :
*מומלץ למרוח את הבשר במרינדה לילה קודם ולהכניס את הסיר למקרר *
*מומלץ מידי פעם להציץ ולבדוק אם צריך להוסיף מעט מים אם כן מוסיפים ומכניסים חזרה לתנור.