דף הבית » מתכונים » נתח דנוור בתנור

נתח דנוור בתנור

  • קטגוריה: בקר
  • סוג מתכון: משפחתיות/חג
  • זמן הכנה
  • דרגת קושיקל

אופן הכנה

בכלי מניחים את נתח הבשר ומוסיפים את כל המצרכים ומעסים היטב את הבשר .

בדיוק כמו בסרטון , עוטפים ומכניסים למקרר למנוחה של שעה .

בינתיים מחממים תנור ל 180 מעלות .

מוציאים את הבשר מהמקרר מוסיפים לתוך הכלי עם הנתח חצי כוס מים ( לא על הבשר )  ועוטפים את הנתח בנייר אפייה רטוב ונייר כסף היטב ומכניסים לתנור למשך שעתיים וחצי .

מידי פעם מומלץ להציץ אם חזר נוזלים מוסיפים לתוך הכלי (לע על הבשר ) .

לאחר שהנתח מוכן פורסים אותו ומגישים 🥩

שיהיה בתאבון 😋

הרכיבים

1 יחידה של נתח דנוור שלם טרי ואיכותי

שמן זית איכותי

2 כפות סילאן

מלח פלפל גס

כפית חרדל גרגירים

8-10 שיני שום טריות

צרור טימין

חצי כוס מים