בסיר יציקה (אפשר גם סיר רגיל ) מניחים את כל המצרכים סוגרים עם נייר אפיה רטוב ומכסה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך שלוש שעות .
מומלץ אחרי שעתיים להציץ ולראות שלא חסר נוזלים במידת הצורך נוסיף עוד קצת נוזלים ונחזיר לתנור .
לאחר שהבשר מוכן מוציאים את העצמות ומפרקים את הבשר בתוך הסיר יחד עם הרוטב .
זהו עכשיו נשאר לכם להרכיב מנה … אני עשיתי כריך פרנה מטורף וקריספי עם איולי שום סומק, אסאדו מפורק ,
בצל ועגבניה על האש ,צימיצורי וקונפי שום 🧄
אפשר גם להוסיף טחינה מלמעלה ושומעים רגע … יש לכם כריך של השמחות !
שיהיה בתאבון תהנו ❤️