– בסיר סוטאג׳ רחב שמים שמן זית, צורבים את קוביות הבשר היטב עם מעט מלח גס ופלפל גרוס, אחרי שמקבל צבע שחום יפה מסירים את הבשר מהסיר לקערה
– שמים את הבצלים באותו הסיר ומוסיפים את התבלינים והסוכר החום מערבבים היטב
– נותנים לבצל 10-15 דקות להיטגן היטב
– מחזירים את הבשר לסיר עם הנוזל שהפריש
– מוסיפים 2 כוסות מים רותחים
– מכסים ומבשלים 30 דקות אש בינונית
– מכבים את האש שמים נייר אפייה ומכס למי שהמכסה לא מתאים לתנור יכול לעטוף ברדיד אלומיניום
– מכניסים לתנור לשלוש שעות 170 מעלות טורבו
– זהו מגישים עם אורז באהבה
– בתאבון