על הנתח מפזרים תבלינים משני הצדדים מעסים טיפה ,מניחים בתבנית ומסביב תפוחי אדמה שלמים עם הקליפה,
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום מקסימלי מכניסים עם העצם כלפי מעלה לבין 8-10 דק או עד שהשכבה העליונה משחירה לנו( לא לפחד שהתבלינים מעט נשרפים זה ייתן לנו אפקט של מעשנה, בחלק התחתון התבלינים נשמרים בצורה טובה, מוציאים מהתנור עוטפים ב 2 שכבות נייר אפייה, וב2 שכבות נייר כסף שיהיה אטום לגמרי!
הנתח מתבשל בחום ובשומן של עצמו וללא נוזלים, אז תתכוננו לביסים חלומיים
6 שעות , 120 מעלות בתאבון!