מוציאים את הנתח מהמקרר כשעה לפני הבישול שיגיע לטמפ החדר, כותשים כף זרעי חרדל וכף פלפל 4 העונות, מניחים מעל הנתח, ומוסיפים כף יפה של מלח גס מכל צדדיו,
מכניסים לא מכוסה לתנור שחומם מראש ל220 מעלות ל18 דק, מוציאים מהתנור ומניחים את הנתח בתוך תבנית , מוסיפים שעועית ירוקה טרייה, 6 תפוא ירושלמי מקולף וחתוך , ושיני שום מ2 ראשים ,מפזרים מעל רבע כוס שמן זית כף מלח גס , וכפית פלפל גרוס, מוסיפים 2 וחצי כוסות מים, מכסים בנייר אפייה ונייר כסף ומכניסים לתנור לשעה 180 מעלות אחר כך עוד שעתיים 160 מעלות.
בתאבון!