מבשלים את האורז למשך 7 דק (כמו שמכינים אורז רגיל )
מסננים ומניחים שיתקרר .
בינתיים פורסים את הבצל לרצועות ומטגנים עד להזהבה .
קוצצים את כל הירק יחד ומוסיפים לקערה עם האורז והבצל המטוגן , מוסיפים מלח פלפל וכמון ומערבבים הכל יחד .
לוקחים את הכרעיים ללא עצם וממלאים במלית של האורז והעשבי תיבול מגלגלים ומניחים בצד וכך חוזרים על כל הכרעיים .
בסיר עם נייר אפייה שמים טבעות כרישה שחתכנו
מוסיפים את הפטריות מניחים את הכרעיים הממולאות מוסיפים תפוחי אדמה בייבי ומברישים את הכל במרינדה .
עוטפים בנייר אפייה רטוב ומעל זה נייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות למשך שעה ורבע .
לאחר מכן מוציאים את הניירות מהסיר ומחזירים לתנור לשיזוף למשך 15-20 דק .
וזהו מגישים ונהנים מכל ביס
שיהיה בתאבון