בסיר סוטאז’ עם מעט שמן צורבים עופות משני הכיוונים ומוציאים לצלחת.
מוסיפים לסיר עם השמן את הבצלים חתוכים עם כף שטוחה של סוכר חום (לא חובה) ומערבבים עד שמתקבל גוון צהוב.
מוסיפים את הפטריות חתוכות לקוביות ומערבבים הכל יחד. מוסיפים 2 כוסות מים חמים ואת התבלינים ומערבבים הכל יחד.
מסדרים את העופות חזרה בסיר ובעזרת כף מרטיבים את העופות בנוזלים ושמים קצת מהבצלים והפטריות על העוף .
מבשלים על אש נמוך בינוני עם מכסה סגור למשך 35 דקות.
אחרי הבישול מעבירים את הסיר ללא מכסה לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 15-20 דק עד להזהבה יפה ומגישים , מומלץ לצד אורז וסלט ירקות.