דף הבית » מתכונים » תבשיל בשר וארטישוקים מאת איתי אדרי האהוב!

תבשיל בשר וארטישוקים מאת איתי אדרי האהוב!

  • קטגוריה: בקר
  • סוג מתכון: משפחתיות/חג
  • זמן הכנה
  • דרגת קושיקל

אופן הכנה

מקלפים את הארטישוטקים שמים במים עם לימון וחותכים לרבעים,

בסיר רחב שמים שמן זית ופלפל גרוס,  צורבים את הבשר טוב מכל צדדיו מוסיפים בצל, שום, צורבים היטב עד להזהבה, מוסיפים כורכום, מלח עלי מנגולד,לימון ללא קליפה פרוס,רבעי ארטישוקים ומים עד לכיסוי מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש 3 שעות.

בתאבון!

הרכיבים

קילו וחצי אונטריב חתוך לקוביות

6 ארטישוקים

עלי מנגולד

לימון

רבע כוס שמן זית

לימון אחד חתוך

6 שיני שום פרוסות

בצל קצוץ לקוביות

כפית שטוחה כורכום

2 כפיות מלח

כפית פלפל גרוס