ENGLISH
לרכישת דגים
לרכישת בשר
מניחים בקערה את כל מרכיבי הבלילה וטורפים היטב.
מכניסים לקערה את הפרגיות, מערבבים היטב, מכסים ומכניסים למקרר למינימום שעה.
.
מצפים את הפרגיות בפירורי הלחם ומטגנים בשמן עמוק (160-170 מעלות)
מעבירים לרשת צינון ומגישים לצד הרוטב, בתאבון!
1 קג סטייק פרגיות פרוס דק (מעדני גורמה)
2 ביצים L
כף חרדל דיז׳ון חלק
2 כפות מיונז
חצי לימון סחוט
מלח ים אטלנטי/אחר
פירורי לחם עם שומשום לציפוי
שמן עמוק לטיגון
לרוטב:
כפית חרדל דיז׳ון חלק
כפית סחוג אדום חריף/מתוק
מעט פטרוזיליה קצוצה
התחבר
שם משתמש או כתובת אימייל *
סיסמה *
זכור אותי התחבר
איפוס סיסמה
הרשמה
כתובת אימייל *