דף הבית » מתכונים » שניצל פרגית מאל ענת אלישע!

שניצל פרגית מאל ענת אלישע!

  • קטגוריה: עוף
  • סוג מתכון: ארוחות שילדים אוהבים
  • זמן הכנה
  • דרגת קושיקל

אופן הכנה

מניחים בקערה את כל מרכיבי הבלילה וטורפים היטב.

מכניסים לקערה את הפרגיות, מערבבים היטב, מכסים ומכניסים למקרר למינימום שעה.

.

מצפים את הפרגיות בפירורי הלחם ומטגנים בשמן עמוק (160-170 מעלות)

מעבירים לרשת צינון ומגישים לצד הרוטב, בתאבון!

הרכיבים

1 קג סטייק פרגיות פרוס דק (מעדני גורמה)

2 ביצים L

כף חרדל דיז׳ון חלק

2 כפות מיונז

חצי לימון סחוט

מלח ים אטלנטי/אחר

.

פירורי לחם עם שומשום לציפוי

שמן עמוק לטיגון

.

לרוטב:

2 כפות מיונז

כפית חרדל דיז׳ון חלק

כפית סחוג אדום חריף/מתוק

מעט פטרוזיליה קצוצה