אורז האדום:
מערבבים בסיר את האורז עם השמן, עגבניות מרוסקות, כורכום, מלח ופפריקה.
מוסיפים מים ומכסים, מבשלים על אש קטנה לחצי שעה.
קוביות שווארמה:
שמים את קוביות השווארמה בקערה ואליה מוסיפים את כל התבלינים – פפריקה, תבלין שווארמה, כורכום, מלח, פלפל ושמן.
חותכים 2 בצלים גדולים ו2-3 שיני שום לפרוסות, מזהיבים אותם עם כף שמן זית במחבת. לאחר מכן מוציאים אותם מהמחבת ובה שמים את קוביות השווארמה וצורבים אותם במשך 10 דקות.
לאחר 10 דקות מוסיפים את הבצל והשום לעוד 10 דקות.