דף הבית » מתכונים » רוסטביף אנטריקוט עם ירקות בתנור מאת ענת אלישע!

רוסטביף אנטריקוט עם ירקות בתנור מאת ענת אלישע!

  • קטגוריה: בקר
  • סוג מתכון: משפחתיות/חג
  • זמן הכנה
  • דרגת קושיקל

אופן הכנה

 

  1. מתחילים בלחתוך את הירקות לרבעים: שומר, שום, תפוח אדמה
  2. להניח את נתח הרוסטביף בשלמות במרכז התבנית
  3. מסדרים את הירקות החתוכים בתבנית מסביב לנתח הבשר.
  4. מכינים את הרוטב: רוטב ברביקיו, טריאקי,סויה בסגנון סיני, חרדל דיג’ון, דבש ושמן זית ומערבבים ביחד לרוטב אחד.
  5. מזלפים את הרוטב מעל הירקות והבשר
  6. מוסיפים חצי כוס מים
  7. שמים מעל נייר אפייה על מנת לשמור על בישול אחיד. ומעל מניחים נייר אלומיניום ומכסים את התבנית.
  8. להכניס לתנור לפחות לשעתיים בחום 180 מעלות.
  9. מוציאים מהתבנית ,לפרוס את הנתח לצד הירקות ובתאבון!

הרכיבים

נתח רוסטביף של מעדני גורמה

שומר

שום ירוק

תפוחי אדמה חצויים

4 כפות טריאקי קנור

2 כפות סויה קנור

חרדל דיז׳ון

לימון

שמן זית

שום

דבש

רוטב ברביקיו