להוציא את הבשר מהמקרר לטמפ’ החדר למשך חצי שעה לפני תחילת הבישול. לפזר מלח גס על הבשר משני הצצדים.
לחמם סיר גדול ולהוסיף מעט שמן זית לחמם טיפה ולהוסיף את הבשר, להוסיף גם פלפל גס ולערבב. לצרוב היטב את נתחי הבשר מ-2 הצדדים.
להוסיף לסיר את הגזרים, העגבניות, הבצל, הפלפל החריף, השום ומניחים מעל את פרוסות הלימון. מוסיפים את שאר שמן הזית, סוגרים את הסיר ומביאים לרתיחה (ללא נוזלים). מנמיכים את האש ומכניסים לתנור בחום נמוך בתנור למשך כחמש עד חמש וחצי שעות. כשהתבשיל מוכן, לפני ההגשה – מפזרים מעל המנות מעט פטרוזיליה קצוצה.