דף הבית » מתכונים » צלי כתף בפטריות ובצל

צלי כתף בפטריות ובצל

  • קטגוריה: בקר
  • סוג מתכון: משפחתיות/חג
  • זמן הכנה
  • דרגת קושיבינוני

אופן הכנה

צולים את הבשר בשמן חם, לאחר שנצלה היטב מוציאים אותו ובאותו הסיר והשמן מטגנים את הבצלים והפטריות, מוסיפים שיני שום וסוגרים את הסיר ל-20 דקות.

מוסיפים את התבלינים: פפריקה, כורכום, פלפל אנגלי ועלי דפנה וקצת לאחר מכן מוסיפים גם סילאן, חתיכות גסות של גזר ושורש פטרוזיליה ומחזירים את הבשר.

מוסיפים כוסברה והרבה מים ומשאירים על האש ל-4 שעות.

הרכיבים

צלי 5 שלם

פטריות מכל מיני סוגים

בצלים

כורכום

פפריקה מתוקה

פלפל אנגלי

עלי דפנה

סילאן

גזרים

שורש פטרוזיליה

כוסברה