דף הבית » מתכונים » פילה עוף אסייתי

פילה עוף אסייתי

  • קטגוריה: עוף
  • סוג מתכון: משפחתיות/חג
  • זמן הכנה
  • דרגת קושיקל-בינוני

אופן הכנה

חותכים את פיה העוף לרצועות.

מכינים מרינדה מפלפל שחור, שיני שום קצוצות, סויה, סילאן, חומץ הדרים, צילי גרוס, גינגר טרי קצוץ, צילי מתוק; מכניסים את הפילה למרינדה ומשרים לשעתיים.

לאחר כשעתיים מסננים את הפילה מהמרינדה ומעבירים למחבת. אחרי שצלינו את הפילה נוסיף פרחי ברוקולי, כוסברה, בצל ירוק, את המרינדה שסיננו וקופסת קרם קוקוס.

מערבבים ומבשלים לכ-20 דקות.

הרכיבים

פילה עוף

כפית פלפל שחור טחון

8 שיני שום קצוצות גס

4 כפות רוטב סויה

2 כפות סילאן

4 כפות חומץ תפוחים

כפית צילי גרוס

כפית ג’ינג’ר טרי קצוץ

4 כפות צילי מתוק

2 כוסות פרחי ברוקולי

צרור בצל ירוק

צרור כוסברה

קופסת קרם קוקוס