דף הבית » מתכונים » פילה מדומה עם בטטה קסבייה מאת איתי אדרי!

פילה מדומה עם בטטה קסבייה מאת איתי אדרי!

  • קטגוריה: בקר
  • סוג מתכון: משפחתיות/חג
  • זמן הכנה
  • דרגת קושיקל

אופן הכנה

 

שמים בסיר מים , את הפילה,10 עלי מרווה, רבע מהכרישה שלם, עלי דפנה, ופלפל אנגלי מרתיחים ומבשלים שעתיים .

מוציאים את הנתח ומקררים שיהיה קל לפרוס.

בסיר רחב, שמים שמן זית , פלפל גרוס שחור, כרישה חתוכה, ובצלי שאלוט מטגנים עד להשחמה, מוסיפים את הבטטה קסבייה,יין מערבבים , מוסיפים את הציר שבישלנו תבשר, מוסיפים סילאן, מלח, ו8 עלי דפנה

פורסים את הבשר מכניסים לסיר סוגרים ומבשלים על אש קטנה שעתיים בתאבון !

הרכיבים

2 נתחי פילה מדומה מספר 6

20 בצלי שאלוט

8 בטטה קסבייה(ארטישוק ירושלמי)

2 כוסות יין אדום

כף סילאן

1 כרישה

2 כפיות מלח

כפית פלפל שחור  גרוס

עלי מרווה

4 עלי דפנה

כף פלפל אנגלי

רבע כוס שמן זית