הכנת האורז:
מחממים תנור ל-200 מעלות במצב גריל.
מבשלים את האורז בסיר נפרד ובינתיים שוטפים ומייבשים את העוף כדי שיהיה מוכן לאחר כך.
מטגנים בסיר עם שמן בצל עד שמזהיב ולאחר מכן מוסיפים את האורז, כשהאורז מוכן מוסיפים אליו פירות היבשים, תבלינים, שקדים/צנוברים/פיסטוק ומערבבים את האורז עד לאחידות.
הכנת העוף:
ממלאים את העוף באורז וסוגרים היטב עם קיסם או חוט.
מעסים את העוף במרינדה שהוכנה מראש ובה- שמן זית, סילאן ופפריקה מתוקה.
את מילוי האורז שנשאר מפזרים בתבנית, מוסיפים חתיכות תפוח אדמה ובצל ומניחים את העוף. אל התבנית מוסיפים חצי ליטר מים, מכסים בנייר אפיה ורדיד אלומיניום ומכניסים לתנור למשך שעה וחצי.
לאחר שעה וחצי מורידים את הרדיד אלומיניום ונייר האפייה ואופים עוד עד להשחמה כחצי שעה.