מכשיר ה- Grill.
שוטפים את חלקי העוף במים מתחת לברז ומכניסים לקערה.
מתבלים בחצי כף פפריקה מתוקה, רבע כף כורכום, חצי כף שום כתוש, רבע כוס שמן קנולה, חצי כף מלח ומוסיפים לקערה תפוחי אדמה בייבי / בטטות חתוכות לרצועות.
מערבבים את כל המרכיבים יחד. מסדרים את העוף ואת תפוחי האדמה בסלסילת הטיגון.
מדליקים את הנינג’ה גריל על תוכנית צלייה בטמפ’ של 190 מעלות למשך 45 דקות. מפעילים את המכשיר בלחיצה על לחצן “עצירה / התחלה” ומחכים שיתחמם.
כאשר החימום המקדים הסתיים ומופיעה ההודעה FOOD ADD מכניסים בזהירות את סלסילת הטיגון למכשיר.
ניתן להגיש עם: סלט ירקות טרי, תפוחי אדמה בתנור ואורז לבן