מערבבים הכל יחד בקערה לקבלת בצק דביק ונוזלי מעט
מתפיחים את הבצק עד שמכפיל את נפחו .
אחרי שהבצק תפח בעזרת ידיים משומנות מערבבים את הבצק ומתפיחים שוב .
אחרי שהבצק מוכן מחממים סיר עם שמן עמוק ל160 מעלות
ובעזרת ידיים משומנות קורצים כדורים קטנים(לא גדולים) ועושים חור באמצע מרחיבים אותו בזהירות ככה יוצא אוורירי ומניחים בתוך הסיר שמן .
מטגנים משני הצדדים עד להזהבה ומוציאים לרשת לסינון השמן
טובלים בסוכר ומסדרים יפה בצלחת הגשה 😋
וכמובן למי שרוצה לדרג כמוני אפשר להוסיף מעל כבד אווז 🪿 וריבת בצל 🧅
תהנו חג שמח 😉
*שימו ❣️מומלץ להכין את הבצק לפחות 4 שעות לפני שרוצים לטגן 😉(לא חייב ) אבל לפחות שעה מנוחה