חותכים את השפונדרה לנתחים גדולים ומניחים בסיר עם מים ומוסיפים את נתחי צלי הכתף ומביאים לרתיחה, לאחר הרתיחה נשטוף תחת הברז
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות גדולות, מכניסים לקערה וממלאים מים, מפזרים מעט מלח מעל כדי שתפוחי האדמה לא ישחירו.
מוזגים שמן לסיר עמוק מוסיפים את הבצלים הקצוצים ומטגנים את הבצלים עד שקיפות.
מוסיפים 3 כפות גדושות של חוואייג’, 2.5 כפות אבקת מרק, כף פלפל שחור, 1.5 כפות מלח ומערבבים היטב.
מוסיפים לסיר עם הבצל את נתחי הבשר השטופים ומערבבים אותם עם הבצל בסיר
מוסיפים לסיר מים רתוחים עד לכיסוי הבשר שבסיר ולאחר מכן על אש קטנה עוד שעתיים עד ארבע שעות.
בשעה האחרונה מוסיפים את מח העצם ואת קוביות תפוחי האדמה ומוסיפים את חופן הכוסברה ועוד תבלינים לפי הצורך.