מבשלים את תפוחי האדמה עד שהם מתרככים כמו לפירה
מטגנים בצל פרוס לרצועות עד שקיפות
מוסיפים מעט פלפל שחור וכורכום וממשיכים לטגן, ניתן להוסיף מעט מלח לפי הטעם.
את תפוחי האדמה המבושלים, נקלוף ונמעך כמו לפירה ואז נוסיפם למחבת עם הבצל ונערבב היטב
ונעביר את התערובת מהמחבת לקערה
מכינים בקערה נוספת בלילה של 2 ביצים עם מעט פפריקה ומלח
לוקחים את השניצלים הפרוסים דק וממלאים אותם בנדיבות בתערובת עם הפירה והבצל ומגלגלים היטב אח”כ טובלים היטב בבלילה ומצפים היטב בפירורי לחם ומייד לטגן במחבת עמוקה עם שמן רותח, מטגנים מכל הצדדים לקבלת גוון שחום.