שוטפים את חלקי העוף במים מתחת לברז ומכניסים לקערה
מתבלים בחצי כף פפריקה מתוקה, רבע כף כורכום, חצי כף שום כתוש, רבע כוס שמן קנולה, חצי כף מלח ומוסיפים לקערה תפוחי אדמה בייבי/ בטטות.
מערבבים את כל המרכיבים יחד ומוסיפים גם חצי כוס מים
מסדרים את העוף ואת תפוחי האדמה בתבנית מרופדת בנייר אפייה ושופכים עליהם רבע כוס מים
שמים את התבנית בתנור מעל תבנית ברזל כדי שהעוף ישחים גם למעלה וגם למטה.
אופים בתנור שחומם מראש בחום של 200 מעלות על תכנית של אפייה (לא גריל)
ללא כיסוי למשך 20 דקות, לאחר 20 דקות אפשר להעביר ל- 180 מעלות למשך שעתיים.