משרים את הפילטים של הדניס במיץ לימון עם מעט מלח גס למשך 10-15 דקות
ושוטפים במים קרים ומיבשים אותם עם נייר סופג.
חותכים את הפלפלים ומרסקים במעבד מזון ומטגנים אותם עם כוס שמן במחבת עמוקה ומערבבים מדי פעם עד שהם מזהיבים מעט. מרסקים את שיני השום במעבד מזון
בקערה מערבבים: 2 הכפות של רכז העגבניות, כף פלפל צ’ומה, כף מלח, כפית גדושה של כרוויה (קימל טחון) וכוס מים רותחים.
מוסיפים את השום למחבת עם הפלפלים ומחכים עד שהשום קצת מזהיב ואז מוסיפים גם את תכולת הקערה עם רסק העגבניות ומערבבים היטב.
מחכים 5 דקות כדי שהחמיצות של הרסק תצא
מוסיפים את הדגים למחבת עם הרוטב ומפזרים מעל כפית כרוויה (קימל טחון) ומעט מלח
מוסיפים כוס מים רותחים ומסדרים את הרוטב במחבת כדי שיגיע לכל הדגים.
מכסים את המחבת עם מכסה ומנערים קלות כדי שהרוטב יכסה אותם בצורה מיטבית
ומבשלים 10-15 דקות.