דף הבית » מתכונים » מעורב ישראלי בנינג’ה

מעורב ישראלי בנינג’ה

  • קטגוריה: עוף
  • סוג מתכון: ארוחות שילדים אוהבים
  • זמן הכנה10 דקות
  • דרגת קושיקל

אופן הכנה

מכשיר ה- Grill.
מדליקים את הנינג’ה גריל ומרכיבים את הפלטה השטוחה על פלטת הגריל.
בוחרים בתכנית מחבת בטמפ’ של 200 מעלות, מפעילים את המכשיר בלחיצה על לחצן “עצירה / התחלה” ומחכים שיתחמם.
בזמן שהמכשיר מתחמם קוצצים את הבצלים. כאשר החימום המקדים הסתיים ומופיעה ההודעה FOOD ADD מוסיפים מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה.
מוסיפים את רצועות המעורב הישראלי ומערבבים במשך כמה דקות.
מוסיפים את תערובת התבלינים למעורב, מלח ופלפל לפי הטעם. ממשיכים לטגן עוד דקה-שתיים.
תוספות מומלצות: פיתה, מלפפונים חמוצים, טחינה, סלט ירקות.

הרכיבים

1 ק״ג חבילה מעורב ישראלי של מעדני גורמה (רצועות של: חזה עוף, שווארמה הודו ופרגית) בצל שמן תערובת תבלינים למעורב מלח פלפל.