מנקים את המוח ומוציאים לו את הכרום וחותכים אותו. מתחילים להכין את הרוטב – בסיר סוטאז מחממים שמן, מוסיפים את הירקות, מערבבים, מורידים לאש קטנה ומוסיפים את התבלינים לפתיחה בשמן .
מוסיפים את המים, מערבבים הכל וסוגרים את הסיר למשך 12 דק .
מוסיפים את הלימון כבוש וחצי מכמות הכוסברה שקצצנו ומערבבים הכל.
מכניסים את המוח לתוך הסיר ומעל שופכים את השמן שהכנו עם הפפריקה.
משקשקים את הסיר היטב, סוגרים ומבשלים למשך 20 דק על אש קטנה ומכסה סגור .
לאחר מכן פותחים את המכסה וממשיכים לבשל על אש קטנה עוד 2-3 דק ומפזרים מעל את יתר הכוסברה הקצוצה שנשארה לנו, לא חובה אבל משדרג את הטעם!
מגישים לצד חלה טוב וטעימה .