דף הבית » מתכונים » תבשיל אונטריב מרוקאי מאת מעיין בן אבו!

תבשיל אונטריב מרוקאי מאת מעיין בן אבו!

  • קטגוריה: בקר
  • סוג מתכון: משפחתיות/חג
  • זמן הכנה
  • דרגת קושי

אופן הכנה

אופן הכנה :

בסיר עם שמן חם צורבים את הבשר מכל הכיוונים

מוציאים למגש ומטגנים בסיר פרוסות בצל שחתכנו

מוסיפים את הבשר האפונה המים והתבלינים מביאים לרתיחה מוסיפים את הבטטה קסביה והפלפלים הקטנים סוגרים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה בינונית למשך חצי שעה , לאחר מגן מעבירים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות לשעתיים וזהו יש לכם סיר מושלם !!!

  • מומלץ לאכול את זה עם חלה טרייה, בתאבון!

הרכיבים

1.5 קילו קוביות אונטריב טרי

שקית אפונה

6-8 בטטה קסביה קלופה

2 בצלים

650 מל ציר בקר (אפשר דם מי ברז )

4-5 יחידות שאטה יבש

(מי שלא רוצה חריף יכול לוותר )

2 כפות שמן

מלח

פלפל שחור

כמון

כורכום