בסיר סוטאג’ רחב שמים שמן זית צורבים את קוביות הבשר
עם מעט מלח גס ופלפל גרוס להשחמה ומוציאים החוצה לצלחת
מוסיפים לשמן את תפוחי האדמה, שמים את המכסה של הסיר ומשאירים חריץ קטן
נותנים להם שקשוק מידי פעם העיקר שיקבלו הזהבה מוציאים החוצה
מוסיפים פנימה את הבצל ומטגנים עד הזהבה
מחזירים את הבשר ותפוחי האדמה לסיר , מסדרים את מח העצם ומוסיפים מים עד כ2 סנטימטר מעל הבשר, ומבשלים שעתיים אש בינונית עם מכסה סגור
מתבלים במלח ופלפל וטועמים את המים במידה וחסר מלח מוסיפים
מכסים מנמיכים את האש ומבשלים כ3 שעות אש קטנה
מגישים עם אורז
בתאבון!