-מוסיפים לשמן את תפוחי האדמה, שמים את המכסה של הסיר ומשאירים חריץ קטן
נותנים להם שקשוק מידי פעם העיקר שיקבלו הזהבה מוציאים החוצה
– מוסיפים פנימה את הבצל ומטגנים עד הזהבה
מחזירים את הבשר ותפוחי האדמה לסיר , מסדרים את מח העצם ומוסיפים מים עד כ2 סנטימטר מעל הבשר, ומבשלים שעתיים אש בינונית עם מכסה סגור
– מתבלים במלח ופלפל וטועמים את המים במידה וחסר מלח מוסיפים
– מכסים מנמיכים את האש ומבשלים כ3 שעות אש קטנה
– מגישים עם אורז ובתאבון!