דף הבית » מתכונים » הפיתה של קלרה- פיתה בטעם של ילדות מאת קובי ואיתי אדרי!

הפיתה של קלרה- פיתה בטעם של ילדות מאת קובי ואיתי אדרי!

  • קטגוריה:
  • סוג מתכון: ארוחות שילדים אוהבים
  • זמן הכנה
  • דרגת קושיקל

אופן הכנה

-מוסיפים לשמן את תפוחי האדמה, שמים את המכסה של הסיר ומשאירים חריץ קטן

נותנים להם שקשוק מידי פעם העיקר שיקבלו הזהבה מוציאים החוצה

– מוסיפים פנימה את הבצל ומטגנים עד הזהבה

מחזירים את הבשר ותפוחי האדמה לסיר , מסדרים את מח העצם ומוסיפים מים עד כ2 סנטימטר מעל הבשר, ומבשלים שעתיים אש בינונית עם מכסה סגור

– מתבלים במלח ופלפל וטועמים את המים במידה וחסר מלח מוסיפים

– מכסים מנמיכים את האש ומבשלים כ3  שעות אש קטנה

– מגישים עם אורז ובתאבון!

הרכיבים

מצרכים:

לשניצל:

– קילו פילה עוף נקי ממעדני גורמה

– פירורי לחם זהב

– צלחת עם קמח

– שמן עמוק לטיגון

– לבלילה:

– 4 ביצים

– כפית חרדל

– כפית מלח

– חצי כפית פלפל שחור

לקציצת תפוח אדמה:

– 4 תפוחי אדמה מבושלים עד ריכוך

– ביצה אחת

– 2 כפות קמח תפוח אדמה או 2 כפות קמח מצה

– כפית מלח

– חצי כפית פלפל שחור

– צרור פטרוזיליה קצוצה

– 1 בצל לבן קצוץ דק

 

להגשה:

– פיתות

– עמבה

– פלחי עגבנייה

– בצל סגול

– בצל ירוק