דילוג לתוכן
דג אפוי בתנור של השפים טום אביב וקרן קדוש
- קטגוריה: דגים
- סוג מתכון: משפחתיות/חג
- זמן הכנה25 דקות
- דרגת קושיקל
אופן הכנה
- מערבבים היטב בקערה את כל מרכיבי הרוטב
- מניחים את 2 הפילטים של הדג בתבנית ומורחים אותם מלמעלה בעריסה
- מעל העריסה יוצקים את הרוטב בצורה שתכסה את הדגים
- מניחים על הפלטים ואופים בחום של 200 מעלות, למשך 15 עד 17 דקות, תלוי בגודל הדגים.
הרכיבים
- 2 פילטים של דג מוסר טרי
- 2 כפות עריסה
לרוטב:
- 2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות קטנות
- 2 פילטים של לימון (לימון ללא קליפה שחתוך לפילטים) חתוכים לקוביות קטנות, ללא גרעינים
- צרור כוסברה קצוצה
- פלפל ירוק חריף חתוך לקוביות
- 2 שיני שום קצוצות דק
- 1/3 כוס שמן זית
- מלח ופלפל גס