דף הבית » מתכונים » גולש עם פטריות וערמונים

גולש עם פטריות וערמונים

  • קטגוריה: בקר
  • סוג מתכון: תבשילי קדרה
  • זמן הכנה
  • דרגת קושיבינוני

אופן הכנה

מחממים במחבת גבוהה שמן, מטגנים 2 בצלים פרוסים ושום.

מוסיפים את קוביות הבשר ולאחר כ-20 דקות מוסיפים מלח, פלפל ואבקת מרק; מוסיפים מים רותחים מנמיכים את האש ומשאירים לבישול כשעה.

מוסיפים פטריות, ערמונים ופטרוזיליה ומבשלים עד הצטמצמות הנוזלים.

 

 

הרכיבים

בשר גולש חתוך לקוביות

2 כפות שמן

2 בצלים גדולים

שום

מלח

פלפל שחור

כף וחצי אבקת מרק

פטריות

ערמונים

פטרוזיליה