מכשיר ה- smartlid.
מניחים את נתחי הבשר בתוך הסיר של מכשיר הנינג’ה סמארט ליד ומוסיפים 4 כוסות מים רותחים.
מדליקים את המכשיר ומזיזים את הסליידר למצב סיר לחץ.
בוחרים בטמפ’ HI ומכוונים את הזמן ל15- דקות.
בסיום פעולת התכנית משחררים את הלחץ ושופכים למסננת את הבשר. מחזירים את הסיר למכשיר, מזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר / בישול ובוחרים בתכנית בישול / צריבה.
מטגנים 3 בצלים קצוצים עד להזהבה ומוסיפים את הבשר, שיני השום, החומוס ועצמות המח.
מוסיפים 3 כוסות מים רותחים ואת כל התבלינים.
על מנת לסיים את הבישול ניתן להפעיל שוב על מצב סיר לחץ למשך שעה וחצי או לבשל בתכנית בישול איטי למשך שעתיים וחצי לפחות.
במידה ובחרתם בתכנית בישול איטי יש להביא את הסיר לרתיחה על תכנית בישול/ צריבה לפני המעבר לתוכנית בישול איטי.