דף הבית » מתכונים » אסאדו מפורק בפיתה- ביס שאסור לכם לפספס מאת מעיין בן אבו!

אסאדו מפורק בפיתה- ביס שאסור לכם לפספס מאת מעיין בן אבו!

  • קטגוריה: בקר
  • סוג מתכון: ארוחות בכמה דקות
  • זמן הכנה
  • דרגת קושיקל

אופן הכנה

בסיר יציקה (אפשר גם סיר רגיל ) מניחים את כל המצרכים סוגרים עם נייר אפיה רטוב ומכסה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך שלוש שעות .

מומלץ אחרי שעתיים להציץ ולראות שלא חסר נוזלים במידת הצורך נוסיף עוד קצת נוזלים ונחזיר לתנור .

לאחר שהבשר מוכן מוציאים את העצמות ומפרקים את הבשר בתוך הסיר יחד עם הרוטב .

זהו עכשיו נשאר לכם להרכיב מנה … אני עשיתי כריך פרנה מטורף וקריספי עם איולי שום סומק, אסאדו מפורק ,

בצל ועגבניה על האש ,צימיצורי וקונפי שום 🧄

אפשר גם להוסיף טחינה מלמעלה ושומעים רגע … יש לכם כריך של השמחות !

שיהיה בתאבון תהנו ❤️

הרכיבים

3 קילו אסאדו מובחר וטרי של מעדני גורמה

6 שיני שום

4-6 בצלי שאלוט

3 גבעולים של סלרי כולל העלים

2 כוסות יין אדום

2.5 כוסות מים

מלח

פלפל

שמן זית

2 כפות סילאן

כף גדושה של חרדל גרגירים

6-8 יחידות של טימין