דף הבית » מתכונים » תבשיל פילה מדומה ומח עצם מאת ענת אלישע!

תבשיל פילה מדומה ומח עצם מאת ענת אלישע!

  • קטגוריה: בקר
  • סוג מתכון: משפחתיות/חג
  • זמן הכנה
  • דרגת קושיקל

אופן הכנה

  1. בסיר רחב מחממים שמן ומוסיפים את הבצל הפרוס, הצימוקים והתבלינים.
  2. מטגנים את הבצל תוך כדי ערבוב במשך כ 15דקות (להבה גבוהה)
  3. מוסיפים את נתחי הבשר וצורבים מכל הצדדים.
  4. אוטמים את הסיר בנייר אפיה רטוב ומעל רדיד אלומניום (מומלץ 2 שכבות).
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 160 מעלות ל 4 שעות (או עד ריכוך מלא של הבשר)
  6. מסירים את הניירות וצולים עד הזהבה עמוקה. בתאבון

הרכיבים

1.5 ק”ג פילה דומה -מעדני גורמה

מח עצם

10 בצלים גדולים פרוסים לרצועות

1 כפית כורכום

כפית שטוחה פלפל לבן/שחור

כפית מחוקה קינמון

2-3 כפות סוכר

כפית מלח

1/2 כוס צימוקים

4-5 כפות שמן זית