דף הבית » מתכונים » תבשיל אסאדו ודלעת בקלות מאת איתי אדרי!

תבשיל אסאדו ודלעת בקלות מאת איתי אדרי!

  • קטגוריה: בקר
  • סוג מתכון: משפחתיות/חג
  • זמן הכנה
  • דרגת קושיקל

אופן הכנה

משמנים עם 2 כפות שמן זית את הסיר או התבנית,

מניחים 3 בצלים פרוסים, ממליחים ומפלפלים את רצועות האסאדו מכל הצדדים מסדרים מעל הבצל, מוסיפים את הדלעת חתוכה לרצועות, מוסיפים את התפוז פרוס, 3 כוסות יין, מקל קינמון, כף מלח , כפית פלפל גרוס,  ועוד כ4 כוסות מים, אוטמים היטב! עם נייר אפייה ומכסה , מכניסים לתנור  ל190 מעלות 40 דק , ועוד 4 שעות 160 מעלות, מוסיפים טימין ומגישים בתאבון !

הרכיבים

 

1.5 -2 קילו רצועות אסאדו

1 תפוז דם

1 דלעת קטנה

3 בצלים

טימין

מקל קטן קינמון

3 כוסות יין אדום

מלח

פלפל שחור

שמן זית