דף הבית » מתכונים » שניצל בנינג’ה

שניצל בנינג’ה

  • קטגוריה: בקר
  • סוג מתכון: ארוחות שילדים אוהבים
  • זמן הכנה20 דק
  • דרגת קושיקל-בינוני

אופן הכנה

מכשיר ה- smartlid.
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומניחים אותם בתוך סלסילת הטיגון.
 ממלאים את הסיר של מכשיר הנינג’ה סמארט ליד ב- 3 כוסות מים רותחים, מדליקים על מצב סיר לחץ בטמפ’ HI למשך 5 דקות.
בסיום משחררים את הלחץ, מוציאים את תפוחי האדמה לכלי נפרד, מועכים ומכינים מהם פירה.
שוטפים את הסיר וסלסילת הטיגון ומייבשים היטב.
מחזירים את הסיר למכשיר ומטגנים בצל פרוס לרצועות על תוכנית בישול/צריבה עד שקיפות, מוסיפים מעט פלפל שחור וכורכום וממשיכים לטגן, ניתן להוסיף מעט מלח לפי הטעם.
מערבבים את הבצל עם הפירה. מכינים בקערה בלילה של 2 ביצים עם מעט פפריקה ומלח, לוקחים את השניצלים הפרוסים דק וממלאים אותם בנדיבות בתערובת עם הפירה והבצל ומגלגלים.
לאחר מכן טובלים בבלילה ומצפים היטב בפירורי לחם.
מדליקים את הסמארט ליד על תוכנית טיגון באוויר חם בטמפ’ של 200 מעלות למשך 10 דק’ (הזמן תלוי בעובי השניצלים).
כאשר המכשיר חם מניחים את השניצלים בתוך סלסילת הטיגון, מרססים בשמן וסוגרים את המכסה. באמצע הזמן פותחים את המכסה והופכים את השניצלים.

הרכיבים

1 ק״ג שניצל עוף נקי דק דק,  2 בצלים בינוניים , 3 תפוחי אדמה גדולים , פרורי לחם, כמון, פפריקה ,מלח פלפל שחור