דף הבית » מתכונים » פריגות בתנור עם תפוחי אדמה ובטטה מאת מעיין בן אבו

פריגות בתנור עם תפוחי אדמה ובטטה מאת מעיין בן אבו

  • קטגוריה: עוף
  • סוג מתכון: ארוחות שילדים אוהבים
  • זמן הכנה
  • דרגת קושיקל

אופן הכנה

בקערה מניחים את הפרגית וכל המצרכים של המרינדה ומערבבים הכל .

בינתיים חותכים תפוחי אדמה ובטטה לפלחים

בתבנית עם נייר אפייה מסדרים הכל יחד יפה מברישים את התפוחי אשמה מהמרינה שנשארה לנו קצת בקערה מוסיפים צרור טימין מלמעלה עוטפים בנייר אפייה רטוב ונייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך שעה ורבע .

מורידים את הכיסוי ומחזיקים לתנור להשחמה לעוד 15-20 דק .

ומגישים 😍 שיהיה בתאבון!

הרכיבים

 

1 קילו פרגית מקוצבת (מעדני גורמה )

6 תפוחי אדמה בינוני

3 בטטות

טימין

 

למרינדה :

3 כפות שמן זית

מלח

פלפל

כף שום כתוש

כפית תבלין גריל עוף

כפית תבלין פילדלפיה

כפית תבלין טוסקנה