דף הבית » מתכונים » עוף מקוצב במרינדת הדרים מאת מעיין בן אבו!

עוף מקוצב במרינדת הדרים מאת מעיין בן אבו!

  • קטגוריה: עוף
  • סוג מתכון: ארוחות בכמה דקות
  • זמן הכנה
  • דרגת קושיקל

אופן הכנה

בתבנית מניחים נייר אפייה ומסדרים פלחים של תפוז מעל התפוז מניחים את העופות ושופכים מעל את המרינדה . מוסיפים את התפוחי אדמה מכסים בנייר אפייה רטוב ונייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך שעה . לאחר מכן מוציאים את הנייר כסף והנייר אפיה ומכניסים שוב לתנור על חום של 220 מעלות למשך 25 דקות או עד להזהבה יפה.

אפשר לקשט מלמעלה במעט ירק ולהגיש

 

שיהיה בתאבון!

הרכיבים

8 עופות (שוקיים מקוצבים  )

1 שקית תפוחי אדמה ביייבי חצויים

1 תפוז

למרינדה :

2 כפות שמן זית

כפית פפריקה מתוקה כפית תבלין פילדלפיה חצי תפוז סחוט

מלח

פלפל

כף טריאקי

כף סויה

כף דבש

כפית שום כתוש