דף הבית » מתכונים » לברק במחבת

לברק במחבת

  • קטגוריה: דגים
  • סוג מתכון: משפחתיות/חג
  • זמן הכנה
  • דרגת קושיקל

אופן הכנה

מקפיצים במחבת עם שמן זית את הבזיליקום, מנגולד, עגבניות חתוכות ושיני שום פרוסות על להבה בינונית לכ10-12 דקות.

לאחר מכן מוסיפים מלח, פלפל ועוד עלי בזיליקום, מערבבים ולאחר מספר דקות מוסיפים את הזיתים החצויים וכוס מים; מכסים את המחבת ונותנים לרוטב להצטמצם.

לבסוף מוסיפים את הפילטים של הדג ועליהם מפזרים מלח ופלפל, מכסים עד שהדג מוכן.

הרכיבים

כף שמן זית

החלק הלבן של עלי המנגולד

2-3 עגבניות חתוכות לפלחים

5 שיני שום פרוסות

בזיליקום

מלח

פלפל

8 זיתים מגולענים חצויים

4 פילטים של לברק