דף הבית » מתכונים » טבית בשר בנינג’ה

טבית בשר בנינג’ה

  • קטגוריה: בקר
  • סוג מתכון: ארוחות שילדים אוהבים
  • זמן הכנה5-6
  • דרגת קושיבינוני

אופן הכנה

מכשיר ה- smartlid.
  שוטפים את הבשר היטב במים קרים ומשרים את האורז לחצי שעה, מסננים ושוטפים היטב.
קוצצים את הבצלים ומטגנים אותם בסיר של מכשיר הנינג’ה סמארט ליד בתוכנית בישול/צריבה.
מוסיפים את הבשר לצריבה קלה ולאחר מכן את עצמות המח, רכז העגבניות והתבלינים. מוסיפים 3 כוסות מים רותחים עד לכיסוי התבשיל ומבשלים עד לרתיחה.
מוסיפים את האורז לסיר, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
מעבירים לתכנית בישול איטי בטמפ’ HI ומבשלים במשך 5-6 שעות

הרכיבים

1 ק”ג צלי כתף 2 יח’ אוסובוקו (שריר עם עצם מח) 2 כוסות אורז,  2-3 בצלים גדולים, 4 כפות גדושות רכז עגבניות, כף פפריקה מתוקה,  רבע כף פלפל שחור,  חצי כף בהראט ערקי,  קורט הל טחון,  כף מלח