דף הבית » מתכונים » אונטריב בריבת בצל מאת קובי אדרי עם 2 רכיבים בלבד!

אונטריב בריבת בצל מאת קובי אדרי עם 2 רכיבים בלבד!

  • קטגוריה: בקר
  • סוג מתכון: משפחתיות/חג
  • זמן הכנה
  • דרגת קושיקל

אופן הכנה

– בסיר סוטאג׳ רחב שמים שמן זית, צורבים את קוביות הבשר היטב עם מעט מלח גס ופלפל גרוס, אחרי שמקבל צבע שחום יפה מסירים את הבשר מהסיר לקערה

– שמים את הבצלים באותו הסיר ומוסיפים את התבלינים והסוכר החום מערבבים היטב

– נותנים לבצל 10-15 דקות להיטגן היטב

– מחזירים את הבשר לסיר עם הנוזל שהפריש

– מוסיפים 2 כוסות מים רותחים

– מכסים ומבשלים 30 דקות אש בינונית

– מכבים את האש שמים נייר אפייה ומכס למי שהמכסה לא מתאים לתנור יכול לעטוף ברדיד אלומיניום

– מכניסים לתנור לשלוש שעות 170 מעלות טורבו

– זהו מגישים עם אורז באהבה

– בתאבון

הרכיבים

– קילו וחצי אונטריב חתוך לקוביות של מעדני גורמה

– 5 בצלים לבנים פרוסים

– 5 בצלים סגולים פרוסים

– 3 כפות שמן זית

– כף מלח

– כפית פלפל שחור גרוס

– כפית קינמון

– כפית כורכום

– כף גדושה סוכר חום (שכחתי להגיד בסרטון)