סקירט סטייק
בין אם אתם חובבים מושבעים של בשר ובין אם לא, כדאי לכם להכיר את הסקירט סטייק: מדובר בנתח בשר המקוצב מנתח הקצבים, שקל להכין וכיף לאכול – לבד או כחלק ממנה או ארוחה. מעניין? במאמר זה תמצאו מידע על הנתח, תכירו את דרכי ההכנה ומספר טיפים ודגשים נוספים.
קרא עודפילה מדומה
מחפשים נתח בשר טוב ואיכותי לתבשיל קדירה בבישול איטי? הכירו את הפילה מדומה. מדובר בנתח בשר המתאים במיוחד לתבשיל שכזה, והוא ישאיר בו טעמים מיוחדים ובשריים שלא יפסיקו לגרוף מחמאות. נשמע מעניין? במאמר זה ריכזנו עבורכם מידע וטיפים בנוגע לנתח.
קרא עודפיקניה
אם אתם אוהבים בשר ובא לכם קצת לגוון מהאנטריקוט והסינטה המוכרים (אך טעימים, אין ספק), כדאי שתכירו את נתח הפיקניה. הנתח הזה שירשים את האורחים בארוחת הערב, הוא בשר בקר פרימיום משגע ועם טעמים שיגרמו לבלוטות הטעם לחגוג. אז חממו את התנורים, הדליקו את המעשנות – הכנו עבורכם את המידע החשוב ואת דרכי ההכנה של הנתח המיוחד הזה.
קרא עודבריסקט/ חזה בקר: את הנתח הזה אתם חייבים להכיר
הזמנתם אורחים לארוחת בשרים משגעת, והתחשק לכם להפתיע אותם בנתח בשר עסיסי ומרשים? כדאי שתכירו את נתח חזה הבקר, הידוע גם בשמו הלועזי ‘בריסקט’. בבישול נכון, תוכלו לקבל נתח מלא בטעמי בשר עמוקים ובמרקם רך, שיגרום לאורחים שלכם להתענג מכל ביס. במיוחד בשביל זה, ריכזנו עבורכם את כל המידע החשוב בנוגע לנתח הבריסקט ועל דרכי ההכנה שלו.
קרא עודאונטריב
אם התחשק לכם להכין ארוחת בשרים מדהימה או להתנסות בסוג מיוחד של בשר, כדאי שתכירו את נתח האונטריב. מדובר בבשר בקר עשיר בטעמים שנקצב קרוב לאנטריקוט ולפיכך גם מזכיר את טעמו. הנתח, שאהוב מאוד על שפים, מתאים להכנת מנות מגוונות במספר שיטות בישול. אז אם אתם מעוניינים לדעת עוד על הבשר המרשים הזה ולהכין אותו, המשיכו לקרוא!
קרא עוד