דף הבית » מתכונים » קובה סלק ב5 דקות מאת מעיין בן אבו!

קובה סלק ב5 דקות מאת מעיין בן אבו!

  • קטגוריה: בקר
  • סוג מתכון: משפחתיות/חג
  • זמן הכנה
  • דרגת קושיקל

אופן הכנה

אופן הכנה למרק :

מטגנים בצל סלרי וסלק מגורד (חלק צגורד חלק חתוך קוביות ) נוסיף מים ותבלינים מביאים לרתיחה ונוסיף את הקובות (להפשיר  את הקובות לפני שמכניסים למרק )

ונבשל למשך  20-25  דק לא מעבר שהקובות לא יתפרקו

(מי שרוצה צבע ממש סגול למרק אפשר להוסיף את הנוזל של הסלק מהשקית וואקום לקראת סוף הבישול ומעט מלח לימון

סוחטים את הלימון🍋 טועמים אם צריך לתקן טעמים ומגישים 😋

בתאבון

הרכיבים

הקובות הן הקובות הקפואות של מעדני גורמה- אף אחד לא יאמין לכם שזה קנוי!

אז אתם צריכים רק – מצרכים  למרק :

2 חבילות קובה למרק במילוי בשר של מעדני גורמה

שמן 3 כפות

6 גבעולי סלרי

4 יחידות סלק ״מוואקום״ חתוך לקוביות

1סלק טרי מגורד

2 בצל בינוני

כף רסק

מלח

פלפל

כמון

אבקת מרק עוף

לימון

ליטר וחצי מים