דף הבית » מתכונים » תבשיל עוף בצ’ילי ואריסה מאת ענת אלישע!

תבשיל עוף בצ’ילי ואריסה מאת ענת אלישע!

  • קטגוריה: עוף
  • סוג מתכון: ארוחות בכמה דקות
  • זמן הכנה
  • דרגת קושיקל

אופן הכנה

 

  1. מניחים את כל מרכיבי הרוטב בקערה.
  2. בתבנית מניחים תפוחי אדמה, עגבניות שרי, שום ואת נתחי העוף.
  3. מזליפים את הרוטב שהכנו על כל הירקות והעוף.
  4. מכסים את התבנית בנייר אפייה רטוב ורדיד אלומניום. מכניסים למקרר לשעה.
  5. מחממים תנור לחום סטטי (עליון תחתון) 200 מעלות
  6. מכניסים את התבנית המכוסה לתנור לשעה.
  7. מסירים את הניירות וצולים עוד כ 25 דק’.

 

הרכיבים

 

6-8 מנות עוף (כרעיים/ירכיים/שוקיים)

10 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים.

כוס עגבניות שרי חצויות

10 שיניי שום קלופות

רכיבים לרוטב:

רבע צרור כוסברה קצוץ

2 כפות אריסה מתוקה

3 כפות סילאן 100% טבעי

לימון שלם גדול סחוט

כפית גדושה מלח ים אטלנטי

כוס רוטב צ’ילי קנור

3 כפות שמן זית