דף הבית » מתכונים » מפרום מקציצות ביתיות מוכנות לבישול!

מפרום מקציצות ביתיות מוכנות לבישול!

  • קטגוריה: בקר
  • סוג מתכון: משפחתיות/חג
  • זמן הכנה
  • דרגת קושי

אופן הכנה

 

מוסיפים לבשר :

1 חבילת קציצות לבישול של מעדני גורמה

לקצוץ חצי צרור של כוסברה ושל פטרוזיליה

2 כפות פירורי לחם

1 ביצה XL

מלח

כף רסק עגבניות

ולערבב הכל טוב טוב ולתת לו לנוח 15 דק

בינתיים מקלפים תפוח אדמה וחותכים לפורסות עם כיס למילוי הבשר.

אחרי שממלאים את התפוח אדמה בבשר

נקמח את המפרום ונכניס  לבלילה הרטובה :

ביצה , מים , מלח כפית רסק עגבניות וכפית אבקת מרק עוף (לא חייב)

נחמם מחבת עם שמן ונתחיל לטגן עד קבלת צבע זהב.

בסיר סוטאז׳ נסדר פרוסות של תפוחי אדמה בצל חתוך לטבעות וגזר ומניחים את המפרום מעל הירקות ואז ושופכים:

3 כוסות מים

כף גדושה של רסק עגבניות

מלח

קצת קינמון

פלפל

פפריקה

מביאים לרתיחה ומורידים לאש נמוכה למשך שעה

אחרי 40 דק לבדוק שלא חסר לנו נוזלים בצידה וצריך מוסיפים מעט מים .

אחרי שסיימנו לבשל שעה על הגז מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ללא צכסה למשך 10-12 דק .

מגישים עם קוסקוס ומתענגים על כל ביס בתאבון 😉

 

הרכיבים

 

1 חבילת קציצות לבישול של מעדני גורמה

חצי צרור של כוסברה ושל פטרוזיליה

2 כפות פירורי לחם

2 ביצה XL

מלח

רסק עגבניות

אבקת מרק עוף

קינמון

פפריקה