דף הבית » מתכונים » טומהוק מקוצר בתנור

טומהוק מקוצר בתנור

  • קטגוריה: בקר
  • סוג מתכון: משפחתיות/חג
  • זמן הכנה
  • דרגת קושיקל

אופן הכנה

להוציא את הנתח מהמקרר 45 דק לפני שתתחילו לעבוד איתו .

פיזרתי מעליו מלח ופלפל גרוס משני הצדדים

וחיממתי מחבת פסים עם מעט שמן זית

כשהתחילו לצאת מעט אדים מניחים את הנתח על המחבת וצורבים מכל הצדדים.

כל צד בערך דקה ,דקה וחצי

ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות

למשך 12 דק .

‏למי שיש מד חום מומלץ לבדוק את הטמפרטורה של הנתח מומלץ להוציא בחום של 56-59 מעלות .

‏מוציאים תנור למנוחה של 5 דקות ופרוסים את הנתח .

‏מגישים לצד צ׳ימיצ׳ורי קונפי שום ותוספת שאתם אוהבים לבחירה ויש לכם מנת גורמה מושלמת !

הרכיבים

נתח טומהוק מקוצר במשקל של כ650 גרם