מרתיחים סיר מים גדול מקלפים 8 בצלים , וחורצים עם סכין עד לב הבצל, מכניסים לסיר להתרככות כחצי שעה מסננים. את המים .
צורבים את נתח הדנוור מכל צדדיו על מחבת חמה עם שמן זית, ממליחים ומפלפלים את הנתח מוציאים אותו מהמחבת ומוסיפים , כוס יין אדום , מצמצמים כדקה מוסיפים רכז רימונים, כף מלח, כפית פלפל שחור 4 כוסות מים הרוטב מוכן.
למילוי שמים חצי קילו אורז שטוף, פטרוזיליה, חמוציות, כף מלח , כפית פלפל, מערבבים היטב
לוקחים פלח מהבצל ממלאים מהמילוי ,
מסדרים בסיר את תפוחי אדמה בקרקעית , הנתח במרכז ומסביבו מלא בצלים , מכסים ברוטב , מכניסים מכוסה לתנור שחומם מראש ל190 , לשעתיים ורבע, שימו לב תשאירו נוזל ולאחר שעה תוסיפו עוד קצת.
הנתח מוכן הבצלים רכים וטעימים , אפשר לקשט עם רימונים ולהגיש חם – בתאבון!