בסיר סוטאז׳ / תבנית מסדרים את העופות .
מכניסים לקערה של המרינדה את תפוחי אדמה הקלופים
והבצלי שאלוט מערבבים ושופכים מעל העופות ומסדרים הכל יפה .
מניחים את הראש שום החצוי סוחטים עוד רבע תפוז מעל ומזלפים סילאן .
מוסיפים פלחי תפוז וענפי טימין עוטפים בנייר אפייה רטוב ונייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות למשך 50 דק .
לאחר מכן מוציאים את הנייר כסף והנייר אפייה ומכניסים לתנור לחום של 220 מעלות למשך 20 דק או עד להשחמה יפה של העופות .
מגישים ומתענגים על כל ביס שיהיה בתאבון .