דף הבית » מתכונים » ספגטי בולונז

ספגטי בולונז

  • קטגוריה: בקר
  • סוג מתכון: משפחתיות/חג
  • זמן הכנה
  • דרגת קושיקל-בינוני

אופן הכנה

בסיר עמוק שמים שמן בנדיבות ואליו מוסיפים את הבצלים הקצוצים, הגזר החתוך והסלרי. מערבבים ומטגנים עד להזהבה, ולקראת הסוף מוסיפים את שיני השום.

לאחר שטיגנו את הירקות מוסיפים את הבשר הטחון, מועכים ומערבבים עד להטמעת הירקות בו.

בהדרגה מוסיפים את התבלינים – מלח, פלפל, אורגנו יבש ופפריקה מתוקה, מערבבים ולאחר מכן מוסיפים כף רסק עגבניות, קופסת עגבניות מרוסקות ו2 כוסות מים.

מערבבים ומבשלים על אש קטנה כשעה.

 

 

הרכיבים

מרכיבים לבשר:

2 בצלים קצוצים גס

גזר חתוך לקוביות קטנות

2 גבעולי סלרי קצוצים

5 שיני שום פרוסות / קצוצות

קילו בשר טחון

מרכיבים לרוטב:

כפית גדושה של פפריקה מתוקה

כף אורגנו יבש

כפית גדושה של מלח

חצי כפית פלפל שחור

כף רסק עגבניות

קופסת עגבניות מרוסקות